по адресу http://livandovka.lviv.ua/forum/index.php?act=idx обитает занятный форум. Я надеюсь, что это стеб
пара цитат из топика "Што такоє IP":
"Мнє нєдавно скзал дружок-батан што у каждого єсть свой айпі адрєс. Я вот глянул, у мєня нєт нада будєт прікупіть на вихадних.
вот ви многа в и-нетє сідітє, пасавєтуйтє, какіє щяс айпі блатниє і па чьом і дє брать?
мнє єщьо сказалі што галімо єслі засвєтіть свой айпі. засвєтіть ето тіпа когда он свєтітса? Я правільна панімаю? upset.gif І навєрно єщьо завісіт какім свєтом свєтітса, зєльоним ілі красним. арочє я в етам навічьок
падскажитє кто прабівал ету всю паєбєнь с адрєсамі"
ну ета карочє такая хуйня, как і с намєрамі ат машини... вот падумай, вот чьо такоє єслі у тібя прастой номєр?? нікто даже вніманія нє абратіт, а єслі у тібя номєр скажем 222-22 - ета ж ріальний номєр, а січас за харошиє філкі могут даже номєр сбацать тіпа "dj"!!!то же і с ІР-адрєсамі, я када ва Львовє бил, то падашол на кракавскій ринак к баригам, што валюту мєняют, ані міня атвєлі к какому та хакіру і он мнє за бутилку воткі і два стакана сємак сбацал ІР-адрєс, зарєгістріравал їво в мусаркє і запісал на картачькє, штоби я нє забил... січас скажу... ета 111.111.1.1
так што єслі чьо, то падхаді там рібята памогут
а засвєтіть.. ну там нєкатариє думают што єслі засвєтіть то всє будут знать што ета твая ІР-шка і патом тібя можна будєт вичісліть.. так ета хуйня, ну і чьо єслі вичіслят, єслі у нас всьо дабазаріна с мєнтамі, етава баятса толька лахі, а ріальниє пацани даже далжни пантавацца сваімі айпішкамі, как і мабілкамі!!!
" А бивают імєнниє адреса??
Тіпа как "Вітьок.крутой.пацан.без.ба ара"
Эта чиста тоже можна, но ета тока риальна адин пацан такое мутит Денээс(типа грузин, друг Рубена, Денис па нашему). Мне адин пацан базарил, каторы 2 хотки ат званка да званка, такшо иму можна вереть.
<font size=-1>[ Это Сообщение было отредактировано: gar в 2006-01-30 14:41 ]</font>
<font size=-1>[ Это Сообщение было отредактировано: gar в 2006-01-30 14:42 ]</font>